Kiosk Kahwin Mall

Testimonial Dari Pengiklan-Pengiklan Kahwin Mall

Saudara Anuar Baba - Kad Kahwin Janza
Setelah saya memilih pakej pengiklanan di Kahwin Mall, tempahan kad kahwin, banner dan bunting yang saya terima dari seluruh Malaysia sungguh menggalakkan dan tidak putus-putus. Alhamdulillah... Syukur ke hadrat Illahi. Terima Kasih kepada Kahwin Mall kerana membantu mengembangkan lagi perniagaan saya.
Abang Jalal - Pasukan Kompang Ezhar
Kahwin Mall ternyata memberikan impak yang besar kepada Persatuan Kompang Ezhar kami. Setelah kami mengiklankan perniagaan kami dengan mengambil pakej iklan di Kahwin Mall kami berpuas hati dengan sambutan pelanggan dari seluruh Malaysia termasuk Brunei.
Encik Sufian Raja Azmi - Sj Canopy & Catering Services
Memula saja-saja ajer cuba-cuba iklankan kat Kahwin Mall ni. Tak sampai sejam mengiklankan bisnes kanopi aku, dah ada orang call tanya pasal kanopi. Sekarang ini dah tak payah susah-susah cari customer, Kahwin Mall boleh bantu. Terima kasih Team Kahwin Mall.
Encik Hasmadi & Puan Norfarina - Studio Mediakreatif
Iklan di Kahwin Mall buat saya tak menang tangan. Memang berbaloi... Terima Kasih Kahwin Mall kerana menyediakan ruang iklan yang tiada tandingan.

Blog Kahwin Mall - Perihal Duniawi

Festival Kerja Kahwin Utara 2014

2014-08-28 10:48:16
Bakal-bakal pengantin di sebelah utara, jom meriahkan Festival Kerja Kahwin Utara 2014 yang bakal berlangsung pada bulan September ini di Star Parade dan Aman Jaya Mall. Festival yang menjanjikan kehangatan untuk persiapan perkahwinan anda.

Majlis Persandingan Abby Abadi & Farhan

2013-09-02 20:31:55
Alhamdulillah, bernikah sudah, bersanding pun sudah. Sungguh comel sekali pasangan pengantin ini yang bersanding di majlis sederhana yang dilangsungkan di kediaman Abby Abadi. Jom baca!

Promosi Terkini Dari Usahawan Kahwin Mall

The Seecreate Pictures
2014-10-01 13:28:29
Get Free Solemnization and Outdoor Photoshoot For Every Wedding Booking.Whatsapp Now 0124692271
Photographer
Nizam Pixtures
2014-10-01 11:56:54
Tempah sekarang diskaun RM 200.00 dan percuma untuk pre-wedding photoshoot...siapa cepat dia dapat
photographer, fotografer, professional, jurugambar, cameraman, kahwin, tunang, pertunangan, perkahwinan, murah, budget, cantik, album, jurufoto, foto,
Hakam Photography
2014-10-01 10:16:50
Early Bird Promo for Weddings Oct/Nov 2014 - RM888 (Mockup Sticky Album) SMS/Whatsapp 012-6888821
fotografer, cameraman, jurugambar, jurufoto,videographer,photographer
Fotodigitalizmir
2014-10-01 08:55:20
Pakej RM1,390 custom 10inX24in @ 11pgs/frame+16inX24in/foto12inX18in+frame 0165433134 satu slot shj
pelamin.canopy,cameraman,make- up,katering
Azamifaris Wedding Planner
2014-09-30 20:56:24
tempahan untuk wedding bln 10.11.12 masih di buka..azamifaris wechat..0147328134 whatsapp
CATERING BAWAH 300 PAX MURAH
Hantaranku
2014-09-30 16:15:49
kdi hantaran & pelamin untuk di ambil alih segera.lokasi strategik seksyen 7 ground floor 0193759331
Andaman
Sentuhan Sutera
2014-09-30 11:50:06
hanya rm 250 utk jurusolek hubungi kami ditalian 0133919664 utk tempahan
Cenderahati Perkahwinan, stiker,  door gift, hadiah, akikah, dinigifts, paperbag, box, kotak untuk cenderahati, birthday party, paperbag murah, paperbag kualiti, Paperbag utk vip, kotak hamper, hantaran,
Dinigifts.com
2014-09-30 11:05:09
Semua jenis Stiker kahwin @ utk perniagaan. 2 hari siap! Whatsapp sekarang 0126714737

Cari Perkhidmatan Perkahwinan

ONLINE USER: 20
JUMLAH PELAWAT: 2389191
TOTAL ADS: 6721

Billboard Kahwin Mall

Koleksi Pengantin Aryani









Kursus Kahwin Pertama Kompleks









Sewa Projektor









Koleksi Bunga Pahar









Iz Fotografi & Group









Dried Agar Agar Candy









De Casa Mahligai









Shas Bridal









SocialSnap Studioz









JC Caterer









Featured Outlet

3sischoc

Kategori: Kek Dan Coklat

Negeri: Negeri Sembilan

[Hits: 1648] [Testimonial: 0] [Sejak: 2011-10-27]
RINGKASAN:
Kami menerima tempahan untuk doorgift perkahwinan dan semua majlis keraian.

E-MAIL WEB LIHAT

Lot Perniagaan Yang Sedang Berpengunjung

Cincin perkahwinan, Cincin diamond, Cincin emas swasa - Eumayco Jewellery

Eumayco Jewellery

Kategori: Cenderahati Dan Aksesori

Negeri: Selangor

[Hits: 75] [Testimonial: 0] [Sejak: 2014-09-25]
tunang, perkahwinan, pelamin, fotografi, andaman, solekan, cameramen, kad kahwin, berendoi, aqiqah, gubahan hantaran, bertunang - Rafscantiq Butik Perkahwinan

Rafscantiq Butik Perkahwinan

Kategori: Butik Pengantin

Negeri: Putrajaya

[Hits: 2862] [Testimonial: 0] [Sejak: 2013-03-07]
Buaian Berendoi , Cukur Jambul , Akikah - Mawarni's Creation

Mawarni's Creation

Kategori: Butik Pengantin

Negeri: Selangor

[Hits: 2465] [Testimonial: 0] [Sejak: 2011-08-14]

Pakej Iklan di Kahwin Mall

Daftarkan perniagaan anda di Kahwin Mall secara percuma dan pertontonkan perkhidmatan anda kepada beribu-ribu pelawat Kahwin Mall dari seluruh Malaysia setiap hari 24 jam tanpa henti. Paparkan logo kebanggaan anda serta tunjukkan hasil kerja anda dengan membina galeri gambar anda sendiri. Semua ini adalah percuma.

Daftar sekarang Pakej Percuma ini!

Paparkan apa sahaja jenis iklan anda di muka hadapan Kahwin Mall dan kami akan membina billboard anda dan ianya akan berdiri megah di muka hadapan Kahwin Mall. Murah dan Berkesan!

Pasang billboard anda sekarang!

Pakej ini umpama anda mempunyai kiosk di ruang legar shopping mall. Kami akan membina kiosk anda dan ianya akan berdiri megah di muka hadapan Kahwin Mall. Murah dan Berkesan!

Setup kiosk anda sekarang!

Pernahkah anda melihat berita hangat di muka hadapan dada akhbar? Tahukah anda impaknya kepada perniagaan anda setelah terpapar pada muka hadapan Kahwin Mall? Pakej paling murah dengan pulangan yang paling hebat hanya di Kahwin Mall!

Sensasikan iklan saya di Headline!