Kiosk Kahwin Mall

Testimonial Dari Pengiklan-Pengiklan Kahwin Mall

Saudara Anuar Baba - Kad Kahwin Janza
Setelah saya memilih pakej pengiklanan di Kahwin Mall, tempahan kad kahwin, banner dan bunting yang saya terima dari seluruh Malaysia sungguh menggalakkan dan tidak putus-putus. Alhamdulillah... Syukur ke hadrat Illahi. Terima Kasih kepada Kahwin Mall kerana membantu mengembangkan lagi perniagaan saya.
Abang Jalal - Pasukan Kompang Ezhar
Kahwin Mall ternyata memberikan impak yang besar kepada Persatuan Kompang Ezhar kami. Setelah kami mengiklankan perniagaan kami dengan mengambil pakej iklan di Kahwin Mall kami berpuas hati dengan sambutan pelanggan dari seluruh Malaysia termasuk Brunei.
Encik Sufian Raja Azmi - Sj Canopy & Catering Services
Memula saja-saja ajer cuba-cuba iklankan kat Kahwin Mall ni. Tak sampai sejam mengiklankan bisnes kanopi aku, dah ada orang call tanya pasal kanopi. Sekarang ini dah tak payah susah-susah cari customer, Kahwin Mall boleh bantu. Terima kasih Team Kahwin Mall.
Encik Hasmadi & Puan Norfarina - Studio Mediakreatif
Iklan di Kahwin Mall buat saya tak menang tangan. Memang berbaloi... Terima Kasih Kahwin Mall kerana menyediakan ruang iklan yang tiada tandingan.

Blog Kahwin Mall - Perihal Duniawi

Festival Kerja Kahwin Utara 2014

2014-08-28 10:48:16
Bakal-bakal pengantin di sebelah utara, jom meriahkan Festival Kerja Kahwin Utara 2014 yang bakal berlangsung pada bulan September ini di Star Parade dan Aman Jaya Mall. Festival yang menjanjikan kehangatan untuk persiapan perkahwinan anda.

Majlis Persandingan Abby Abadi & Farhan

2013-09-02 20:31:55
Alhamdulillah, bernikah sudah, bersanding pun sudah. Sungguh comel sekali pasangan pengantin ini yang bersanding di majlis sederhana yang dilangsungkan di kediaman Abby Abadi. Jom baca!

Promosi Terkini Dari Usahawan Kahwin Mall

Photographer
Nizam Pixtures
2014-09-23 15:49:15
Tempah sekarang diskaun RM 200.00 dan percuma untuk pre-wedding photoshoot...siapa cepat dia dapat
cameraman, photography, wedding, pengantin
Aja Photomoments
2014-09-23 12:33:28
Pakej fotografi perkahwinan bermula serendah RM750.Hubungi HADI +6010 220 9867 untuk maklumat lanjut
cenderahati
Sentuhan Sutera
2014-09-23 12:00:22
Promosi bunga tangan segar HANYA RM 70.Tel 013-3919664 utk tempahan awal
cameraman, videographer, Photographer, Best wedding photographer, Jurugambar, fotografi, jurugambar kahwin, wedding photographer, bertunang, akad nikah, negeri sembilan, selangor, putrajaya, nilai, solemnization's, photog, khatarastudio,
Khatarastudio Photography
2014-09-23 11:05:00
Wedding photography-best moment in ur special day?? click here http://khatarastudio.blogspot.com/
pelamin, kahwin, nikah, bertunang, pakej murah pelamin, Nilai, putra nilai, mantin, sepang,
Khatara Wedding Couture
2014-09-23 11:04:54
Perkhidmatan dekorasi pelamin di Nilai, N9. visit http://khataraweddcouture.blogspot.com/
fotografer, videografer, jurugambar, cameraman, foto kawin
Iz Fotografi & Group
2014-09-23 10:49:51
VIDEO FULL HD dan SHORT FILM hanya RM1,155-00-016-5433-134 perak kedah kl selangor
cameranman, fotografer, jurugambar, videografer, jurufoto
Tina Wedding Photo-journalist
2014-09-23 01:13:52
RM1155-00 ALBUM CUSTOM 10inX24in@10pgs/FOTO 12in+18in+frame/1 slot shj/0165433134/whatsapp
Custom Album Design,  Photobook Design,  Printing,
Servis Design Custom Album Murah!
2014-09-22 21:03:09
PROMOSI SERVIS CUSTOM ALBUM DESIGN & PRINTING MURAH! Call 017.5215245 uk maklumat lanjut.

Cari Perkhidmatan Perkahwinan

ONLINE USER: 32
JUMLAH PELAWAT: 2381470
TOTAL ADS: 6703

Billboard Kahwin Mall

Dried Agar Agar Candy









Iz Fotografi & Group









Kursus Kahwin Pertama Kompleks









Sewa Projektor









JC Caterer









Koleksi Bunga Pahar









De Casa Mahligai









Koleksi Pengantin Aryani









Shas Bridal









SocialSnap Studioz









Featured Outlet

Coklat

My Chocolate Mall

Kategori: Kek Dan Coklat

Negeri: Perak

[Hits: 1616] [Testimonial: 0] [Sejak: 2012-06-08]
RINGKASAN:
Blogshop yang menjual Homemade Chocolate dengan harga yang murah dan berpatutan. Kami turut menyediakan pakej untuk majlis perkahwinan, pertunangan, hari jadi dan sebagainya.

E-MAIL WEB LIHAT

Lot Perniagaan Yang Sedang Berpengunjung

Perkhidmatan Sewa DJ, Karaoke, PA Sistem, Sound System, PA System, Majlis Perkahwinan, Majlis Kahwin, Sewaan, Deejay, DJ Kahwin - Perkhidmatan Sewa Dj Karaoke Pa Sistem Sound System

Perkhidmatan Sewa Dj Karaoke Pa Sistem Sound System

Kategori: Hiburan, Deejay Dan Karaoke

Negeri: Melaka

[Hits: 3244] [Testimonial: 0] [Sejak: 2011-10-16]
Alas Dulang,Homemade Choclate for doorgift,Apam Polkadot for Doorgift,Cameraman,Sound System,Menjual tudung & Shawl's, - Teratak Rpri

Teratak Rpri

Kategori: Gubahan Hantaran Dan Bunga

Negeri: Kuala Lumpur

[Hits: 3845] [Testimonial: 0] [Sejak: 2011-10-07]
Butik Pengantin - Jiareen Bridal House

Jiareen Bridal House

Kategori: Butik Pengantin

Negeri: Selangor

[Hits: 5528] [Testimonial: 0] [Sejak: 2010-06-03]

Pakej Iklan di Kahwin Mall

Daftarkan perniagaan anda di Kahwin Mall secara percuma dan pertontonkan perkhidmatan anda kepada beribu-ribu pelawat Kahwin Mall dari seluruh Malaysia setiap hari 24 jam tanpa henti. Paparkan logo kebanggaan anda serta tunjukkan hasil kerja anda dengan membina galeri gambar anda sendiri. Semua ini adalah percuma.

Daftar sekarang Pakej Percuma ini!

Paparkan apa sahaja jenis iklan anda di muka hadapan Kahwin Mall dan kami akan membina billboard anda dan ianya akan berdiri megah di muka hadapan Kahwin Mall. Murah dan Berkesan!

Pasang billboard anda sekarang!

Pakej ini umpama anda mempunyai kiosk di ruang legar shopping mall. Kami akan membina kiosk anda dan ianya akan berdiri megah di muka hadapan Kahwin Mall. Murah dan Berkesan!

Setup kiosk anda sekarang!

Pernahkah anda melihat berita hangat di muka hadapan dada akhbar? Tahukah anda impaknya kepada perniagaan anda setelah terpapar pada muka hadapan Kahwin Mall? Pakej paling murah dengan pulangan yang paling hebat hanya di Kahwin Mall!

Sensasikan iklan saya di Headline!