Kiosk Kahwin Mall

Testimonial Dari Pengiklan-Pengiklan Kahwin Mall

Saudara Anuar Baba - Kad Kahwin Janza
Setelah saya memilih pakej pengiklanan di Kahwin Mall, tempahan kad kahwin, banner dan bunting yang saya terima dari seluruh Malaysia sungguh menggalakkan dan tidak putus-putus. Alhamdulillah... Syukur ke hadrat Illahi. Terima Kasih kepada Kahwin Mall kerana membantu mengembangkan lagi perniagaan saya.
Abang Jalal - Pasukan Kompang Ezhar
Kahwin Mall ternyata memberikan impak yang besar kepada Persatuan Kompang Ezhar kami. Setelah kami mengiklankan perniagaan kami dengan mengambil pakej iklan di Kahwin Mall kami berpuas hati dengan sambutan pelanggan dari seluruh Malaysia termasuk Brunei.
Encik Sufian Raja Azmi - Sj Canopy & Catering Services
Memula saja-saja ajer cuba-cuba iklankan kat Kahwin Mall ni. Tak sampai sejam mengiklankan bisnes kanopi aku, dah ada orang call tanya pasal kanopi. Sekarang ini dah tak payah susah-susah cari customer, Kahwin Mall boleh bantu. Terima kasih Team Kahwin Mall.
Encik Hasmadi & Puan Norfarina - Studio Mediakreatif
Iklan di Kahwin Mall buat saya tak menang tangan. Memang berbaloi... Terima Kasih Kahwin Mall kerana menyediakan ruang iklan yang tiada tandingan.

Blog Kahwin Mall - Perihal Duniawi

Majlis Persandingan Abby Abadi & Farhan

2013-09-02 20:31:55
Alhamdulillah, bernikah sudah, bersanding pun sudah. Sungguh comel sekali pasangan pengantin ini yang bersanding di majlis sederhana yang dilangsungkan di kediaman Abby Abadi. Jom baca!

Kenduri Kahwin Saji Lauk Basi

2012-11-27 23:36:57
Topik ini menarik. Jangan lepaskan peluang membacanya.

Promosi Terkini Dari Usahawan Kahwin Mall

fotografer, cameraman, jurugambar, jurufoto,videographer,photographer
Fotodigitalizmir
2014-07-29 15:23:08
Pakej RM1,390 custom 10inX24in @ 11 pages foto 16inX24in wth frame+12inX18in wth frame 0165401174
fotografer, videografer, jurugambar, cameraman, foto kawin
Iz Fotografi & Group
2014-07-29 15:22:42
Promo FOTOGRAFI Album Custom hanya RM1,155-00,VIDEO FULL HD hanya RM1,155-00-016-5433-134
jurufoto,jurugambar,perkahwinan,kahwin,kawin,tunang,pertunangan,pernikahan,nikah,photographer,fotografi,pengantin,mempelai,profesional,gambar,foto,pakej,package,cameraman,johor,melaka,negeri sembilan,n9,kl,selangor,melayu,studio,indoor,outdoor,tema,moden,klasik,kontemporari,dslr,digital,wedding,album,storybook,photobook,canvas,photo,custom
Studio Inspirasi Nazri Salleh
2014-07-26 11:13:49
Promosi Pre-Wedding potongan sehingga 50%.Hanya RM400 sahaja.Tawaran Sehingga 31 Julai 2014
Custom Album Design,  Photobook Design,  Printing,
Servis Design Custom Album Murah!
2014-07-25 21:32:51
PROMOSI SERVIS CUSTOM ALBUM DESIGN RM100 find me on twitter https://twitter.com/jingroxes
video, kahwin, weddings, events, kameraman
Tufah Picture Art
2014-07-25 11:08:59
#Promosi# Photografi serendah RM799 & Videografi serendah RM899 / event (TnC) -0132189858
fotografi, videografi, MCP etc with cameraman, wedding, kahwin, pertunangan
Tufah Picture Art
2014-07-25 11:08:55
Promosi RM1800 = video utk 2 event + Outdoor - (Highlight, 1video & Special Wish Video)#0132189858
pengurus majlis, PA System, deejay
Legasi Tufah
2014-07-25 11:08:49
no.0132189858 utk mnyelesaikan masalah video & photo utk memori. InShaAllah Kami bantu skadar mampu
Lensaputeh Photographer
2014-07-24 14:38:10
PHOTOGRAPHER utk merakamkan hari bersejarah anda!! http://lensaputeh.blogspot.com/

Cari Perkhidmatan Perkahwinan

ONLINE USER: 28
JUMLAH PELAWAT: 2330242
TOTAL ADS: 6638

Billboard Kahwin Mall

Myreenemakeover4u









Iz Fotografi & Group









Haqel Faezi Videography









SocialSnap Studioz









Sewa Projektor









Dried Agar Agar Candy









Wanyusri Photography









Featured Outlet

sound system

Poly Entertainments

Kategori: Hiburan, Deejay Dan Karaoke

Negeri: Selangor

[Hits: 2307] [Testimonial: 0] [Sejak: 2010-04-23]
RINGKASAN:
PROMOTION FOR BASIC PA SYSTEM RENTAL FOR ANY TYPE OF EVENT JUST CALL MY MOBILE NUMBER 012 - 6962781 MINIMUM RATE FROM RM 500.00 AN ABOVE DEPENDS EVENT REQUIREMENTS . DEPOSIT [...]

E-MAIL WEB LIHAT

Lot Perniagaan Yang Sedang Berpengunjung

andaman, solekan - Mekap Pengantin

Mekap Pengantin

Kategori: Andaman Dan Solekan

Negeri: Selangor

[Hits: 3891] [Testimonial: 0] [Sejak: 2010-05-19]
kad kahwin   banting   banner. baju kendarat   guess book   sticker   button badge   paper bag dan palbagai lagi. untuk maklumat lanjut sila layari www.kadborong.my    - Kad Borong (caw Taiping & Caw Tapah)

Kad Borong (caw Taiping & Caw Tapah)

Kategori: Kad Kahwin

Negeri: Perak

[Hits: 144] [Testimonial: 0] [Sejak: 2014-06-08]
BSUCCESS Management and Services - Feesha Spa & Slimming

Feesha Spa & Slimming

Kategori: Spa, Sauna Dan Kecantikan

Negeri: Negeri Sembilan

[Hits: 3444] [Testimonial: 0] [Sejak: 2011-04-19]

Pakej Iklan di Kahwin Mall

Daftarkan perniagaan anda di Kahwin Mall secara percuma dan pertontonkan perkhidmatan anda kepada beribu-ribu pelawat Kahwin Mall dari seluruh Malaysia setiap hari 24 jam tanpa henti. Paparkan logo kebanggaan anda serta tunjukkan hasil kerja anda dengan membina galeri gambar anda sendiri. Semua ini adalah percuma.

Daftar sekarang Pakej Percuma ini!

Paparkan apa sahaja jenis iklan anda di muka hadapan Kahwin Mall dan kami akan membina billboard anda dan ianya akan berdiri megah di muka hadapan Kahwin Mall. Murah dan Berkesan!

Pasang billboard anda sekarang!

Pakej ini umpama anda mempunyai kiosk di ruang legar shopping mall. Kami akan membina kiosk anda dan ianya akan berdiri megah di muka hadapan Kahwin Mall. Murah dan Berkesan!

Setup kiosk anda sekarang!

Pernahkah anda melihat berita hangat di muka hadapan dada akhbar? Tahukah anda impaknya kepada perniagaan anda setelah terpapar pada muka hadapan Kahwin Mall? Pakej paling murah dengan pulangan yang paling hebat hanya di Kahwin Mall!

Sensasikan iklan saya di Headline!