Kiosk Kahwin Mall

Testimonial Dari Pengiklan-Pengiklan Kahwin Mall

Saudara Anuar Baba - Kad Kahwin Janza
Setelah saya memilih pakej pengiklanan di Kahwin Mall, tempahan kad kahwin, banner dan bunting yang saya terima dari seluruh Malaysia sungguh menggalakkan dan tidak putus-putus. Alhamdulillah... Syukur ke hadrat Illahi. Terima Kasih kepada Kahwin Mall kerana membantu mengembangkan lagi perniagaan saya.
Abang Jalal - Pasukan Kompang Ezhar
Kahwin Mall ternyata memberikan impak yang besar kepada Persatuan Kompang Ezhar kami. Setelah kami mengiklankan perniagaan kami dengan mengambil pakej iklan di Kahwin Mall kami berpuas hati dengan sambutan pelanggan dari seluruh Malaysia termasuk Brunei.
Encik Sufian Raja Azmi - Sj Canopy & Catering Services
Memula saja-saja ajer cuba-cuba iklankan kat Kahwin Mall ni. Tak sampai sejam mengiklankan bisnes kanopi aku, dah ada orang call tanya pasal kanopi. Sekarang ini dah tak payah susah-susah cari customer, Kahwin Mall boleh bantu. Terima kasih Team Kahwin Mall.
Encik Hasmadi & Puan Norfarina - Studio Mediakreatif
Iklan di Kahwin Mall buat saya tak menang tangan. Memang berbaloi... Terima Kasih Kahwin Mall kerana menyediakan ruang iklan yang tiada tandingan.

Blog Kahwin Mall - Perihal Duniawi

Festival Kerja Kahwin Utara 2014

2014-08-28 10:48:16
Bakal-bakal pengantin di sebelah utara, jom meriahkan Festival Kerja Kahwin Utara 2014 yang bakal berlangsung pada bulan September ini di Star Parade dan Aman Jaya Mall. Festival yang menjanjikan kehangatan untuk persiapan perkahwinan anda.

Majlis Persandingan Abby Abadi & Farhan

2013-09-02 20:31:55
Alhamdulillah, bernikah sudah, bersanding pun sudah. Sungguh comel sekali pasangan pengantin ini yang bersanding di majlis sederhana yang dilangsungkan di kediaman Abby Abadi. Jom baca!

Promosi Terkini Dari Usahawan Kahwin Mall

kanvas print, photobook 40-300 pages, nikah, sanding, grand ballroom, kampung pengantin, kuala lumpur, selangor, photography, precious moments, sanding, harga best,  pakej photo, islamic wedding, cute moments, juru gambar, melaka, negeri sembilan, selangor, kuala lumpur, photo cantik, foto, cantik, moments, majlis bertunang, majlis pernikahan, majlis bertandang, solemnization, reception, wedding
Aamp Lifestyledocumentary
2014-09-02 15:28:24
RM1850. Photobook 40 pgs 2 event, a frame+outdoor for PROMO! more info in lifestyledocumentary.com
Andaman
Sentuhan Sutera
2014-09-02 14:20:06
Promosi hantaran fresh hg dr RM 35.00 Hubungi kami 013-3919664 utk tempahan
spa murah, spa pengantin, urut tradisional, pakej kecantikan
Idaman Spa & Beauty
2014-09-02 13:56:35
PAKEJ PENGANTIN BARU RM 99 .. UrutBadan+Lulur+Facial+MandiSusu+Sauna .. 0172595991 naz
Makeuptouch By Fara Zara
2014-09-02 08:01:10
PROMOSI SOLEKAN!(KULIM/BTWORTH/PNG) TUNANG/NIKAH-250 SANDING-280 KOD PROMOSI:KMFZ 0124450509
photographer, fotografer, professional, jurugambar, cameraman, kahwin, tunang, pertunangan, perkahwinan, murah, budget, cantik, album, jurufoto, foto,
Hakam Photography
2014-09-02 01:42:12
Early Bird Promo for Weddings Oct/Nov 2014 - RM888 (Mockup Sticky Album) SMS/Whatsapp 012-6888821
pengurus majlis, PA System, deejay
Legasi Tufah
2014-09-01 23:54:15
no.0132189858 utk mnyelesaikan masalah video & photo utk memori. InShaAllah Kami bantu skadar mampu
fotografi, videografi, MCP etc with cameraman, wedding, kahwin, pertunangan
Tufah Picture Art
2014-09-01 23:54:12
Promosi RM1800 = video utk 2 event + Outdoor - (Highlight, 1video & Special Wish Video)#0132189858
video, kahwin, weddings, events, kameraman
Tufah Picture Art
2014-09-01 23:54:08
#Promosi# Photografi serendah RM799 & Videografi serendah RM899 / event (TnC) -0132189858

Cari Perkhidmatan Perkahwinan

ONLINE USER: 32
JUMLAH PELAWAT: 2361511
TOTAL ADS: 6676

Billboard Kahwin Mall

JC Caterer









Iz Fotografi & Group









Khaisya Weddings









Sewa Projektor









Shas Bridal









Koleksi Bunga Pahar









Kursus Kahwin Pertama Kompleks









Myreenemakeover4u









Dried Agar Agar Candy









SocialSnap Studioz









HannanHomeMadeCake.com









Featured Outlet

Cupcake Dari Tuala

Kategori: Cenderahati Dan Aksesori

Negeri: Selangor

[Hits: 5482] [Testimonial: 0] [Sejak: 2010-10-25]
RINGKASAN:
Menerima tempahan cenderahati menarik yang digubah dari tuala dapur (tea-towel)atau tuala muka, dibentuk dan dihias seperti kek cawan (cupcake)yang enak. Di perbuat dari [...]

E-MAIL LIHAT

Lot Perniagaan Yang Sedang Berpengunjung

 - Bunga Hantaran

Bunga Hantaran

Kategori: Gubahan Hantaran Dan Bunga

Negeri: Selangor

[Hits: 3072] [Testimonial: 0] [Sejak: 2012-04-30]
canopy, kanopi, khemah, catering, katering, pengantin - Warisan Jaya Canopy

Warisan Jaya Canopy

Kategori: Kanopi Dan Khemah

Negeri: Kelantan

[Hits: 6289] [Testimonial: 2] [Sejak: 2011-12-20]
pelamin, photobooth, guestbook, candy buffet, hantaran, hanging deco, entrance deco, walkways - Supercun Wedding

Supercun Wedding

Kategori: Butik Pengantin

Negeri: Selangor

[Hits: 7539] [Testimonial: 0] [Sejak: 2012-02-27]

Pakej Iklan di Kahwin Mall

Daftarkan perniagaan anda di Kahwin Mall secara percuma dan pertontonkan perkhidmatan anda kepada beribu-ribu pelawat Kahwin Mall dari seluruh Malaysia setiap hari 24 jam tanpa henti. Paparkan logo kebanggaan anda serta tunjukkan hasil kerja anda dengan membina galeri gambar anda sendiri. Semua ini adalah percuma.

Daftar sekarang Pakej Percuma ini!

Paparkan apa sahaja jenis iklan anda di muka hadapan Kahwin Mall dan kami akan membina billboard anda dan ianya akan berdiri megah di muka hadapan Kahwin Mall. Murah dan Berkesan!

Pasang billboard anda sekarang!

Pakej ini umpama anda mempunyai kiosk di ruang legar shopping mall. Kami akan membina kiosk anda dan ianya akan berdiri megah di muka hadapan Kahwin Mall. Murah dan Berkesan!

Setup kiosk anda sekarang!

Pernahkah anda melihat berita hangat di muka hadapan dada akhbar? Tahukah anda impaknya kepada perniagaan anda setelah terpapar pada muka hadapan Kahwin Mall? Pakej paling murah dengan pulangan yang paling hebat hanya di Kahwin Mall!

Sensasikan iklan saya di Headline!